Ouderdomsverschijnselen doen verdwijnen met Facial Flex?
Verslapping van de gelaats-, hals- en kinspieren bestrijden? De dubbele kin weer opspannen? Is dat mogelijk zonder plastische chirurgie? Met Facialflex het eerste apparaat voor gelaatsoefeningen, gunt u zich op de meest natuurlijke manier een facelift. Inderdaad, volgens de aanbevelingen van de Amerikaanse fabrikant is het voldoende tweemaal twee minuten per dag en gedurende twee maanden te oefenen om gelaats-, hals- en kinspieren weer op te spannen. Oorspronkelijk was dit apparaatje ontworpen voor de revalidatie van patienten met brandwonden in het gelaat. Het is erkend door de Amerikaanse Food and Drug Administration. De cosmetische weldaden van de Facialflex zijn gestaafd door talrijke klinische testen. Het principe is hetzelfde als dat van fitnessoefeningen voor het lichaam: herhaald oefenen tegen een geleidelijk verhoogde weerstand.

Ervaringen:
Carina: Al 11 jaar gebruik ik de Facial Flex. Ik ben nu 60 jaar en heb totaal geen rimpels. Het gebruik is zo gemakkelijk. Twee minuten 's morgens en twee minuten 's avonds is werkelijk geen moeite. Ik ben erg blij met dit apparaatje. Ik neem het trouwens ook altijd mee op al mijn reizen.

A.Farber: Ik was plastische chirurgie aan het overwegen toen ik kennismaakte met dit fantastische, gebruiksvriendelijke toestelletje. Ik vond het vreselijk hoe mijn gezicht er rond mijn mond uitzag. Nu zal ik gewoon Facial-Flex gebruiken en geen risico's nemen met een operatie, geen pijn lijden … en vooral duizenden Euo's besparen. In één maand tijd was de zwelling rond mijn mond verdwenen. Twee maanden later had ik geen hangwangen meer en na vier maanden kon ik mijn dubbele kin vaarwel zeggen. Iedereen in mijn omgeving merkt op dat mijn gezicht er jonger uitziet en toch ben ik 50 jaar oud.

Meer ervaringen....

Facial-Flex® Ultra™
is een facelift-apparaatje.

Ieder Facial Flex doosje bevat:

Een Facial-Flex Ultra
Een pakje met 30 elastiekjes Nr. 1
De instructie
Facial Flex bestellen

Facial Flex direct bestellen

Facial-Flex® bereikt 30 spiergroepen!

De Facial-flex werkt op de spieren vanaf de ogen tot het bovenste gedeelte van de borst. Daar de spieren worden getrained met weerstand door het elastiek in het midden van het apparaat, verkorten de spiervezels, waardoor je met de Facial-Flex de huid strakker en steviger maakt en het gezicht weer naar het oorspronkelijke model kunt terugbrengen. Meer....

FACIAL-FLEX VOOR EEN FACELIFT ZONDER OPERATIE!
Regelmatig fitnessoefeningen doen, levert altijd schitterende resultaten op. De spieren worden samengetrokken, en de spiervezels verkorten en worden onderhuids beetje bij beetje sterker. Ook die van het gezicht. De lippen krijgen meer volume, het gelaat krijgt een duidelijker afgelijnde vorm, de jukbeenderen komen beter tot hun recht en de spieren onder de kin worden strakker, zodat de dubbele kin minder zichtbaar wordt. Het resultaat: een steviger gelaat met strakkere trekken. Goede gelaatscrèmes zijn essentieel om de huid te verzorgen. Facial-Flex® Ultra™ zorgt er bovendien voor dat de spieren onder de huid een 100% natuurlijke lifting krijgen voor een strakker gelaat. Het is een eenvoudige, logische en uiterst doeltreffende methode. En bovendien 100% natuurlijk.
Facial Flex direct bestellen