ERVARINGEN MET DE FACIAL FLEX VOOR EEN NATUURLIJKE FACELIFT - AANBEVOLEN DOOR MARJO HORN - WWW.DERMAKUUR.NL

Facial Flex direct bestellen

Ervaringen:
Eva: Een paar maanden geleden heb ik de Facial flex aangeschaft om mooiere jukbeenderen te krijgen en het resultaat is verbluffend. Ik ben begonnen met elastiek nr 1 en nu een half jaar verder zit ik aan 2 elastieken van niveau 3. Het feit dat ik nu 2 elastieken gebruik van niveau 3 heeft gewoon te maken met discipline. Ik gebruik de Facial Flex 2 ` 3 keer per dag en dat al 6 maanden. De eerste complimenten kreeg ik na 2 maanden ongeveer toen men dacht dat ik iets had laten inspuiten om het volume in de jukbeenderen te vermeerderen. Maar toen ik hun zei dat het kwam door de Facial Flex waren ze verbijsterd. En voor het geld moet je zeker het apparaatje niet laten liggen want het is het dubbel en dik waard. Ik spreek nu wel uit mijn ervaring. Ik geloofde erin omdat ik al jaren met apparaten werk voor het lichaam die tegendruk geven en altijd mooie resultaten hebben opgeleverd. Het feit dat men in het gezicht ook veel spiertjes heeft wilt zeggen dat men die ook kan ontwikkelen, net zoals de spieren in het lichaam. Het is gewoon logisch dat deze spiertjes zich ontwikkelen en sterker worden als je ze traint. Ook ondervind ik dat mijn huid dikker is geworden en mooier. Ik veronderstel dat dat ook wat te maken heeft daar dat de doorbloeding beter is nu. Groetjes Eva

V. Balas: Ik ben 55 jaar oud, maar lijk 10 jonger. Mijn gelaatscontouren en mijn huid zijn strakker en mijn lippen zijn even dik als toen ik dertig was. Bovendien krijg ik bijna geen rimpels bij het verouderen. Leve de gelaatsgymnastiek! Ik wil er echter niet teveel tijd aan besteden en met de Facial-Flex hoeft dat niet.

A. Farber: Ik was plastische chirurgie aan het overwegen toen ik kennismaakte met dit fantastische, gebruiksvriendelijke toestelletje. Ik vond het vreselijk hoe mijn gezicht er rond mijn mond uitzag. Nu zal ik gewoon Facial-Flex gebruiken en geen risico's nemen met een operatie, geen pijn lijden … en vooral duizenden dollar besparen. In één maand tijd was de zwelling rond mijn mond verdwenen. Twee maanden later had ik geen hangwangen meer en na vier maanden kon ik mijn dubbele kin vaarwel zeggen. Iedereen in mijn omgeving merkt op dat mijn gezicht er jonger uitziet en toch ben ik 50 jaar oud.

C. Pochet: Wat mij het meest stoorde, waren mijn uitgezakte wangen en de kleine rimpeltjes rond mijn mondhoeken. Nu is alles weer OK, dankzij de Facial-Flex! Mijn gezicht is strakker geworden en mijn jukbeenderen zijn weer zichtbaar. De methode is eenvoudig en natuurlijk en dat vind ik bijzonder fijn. Twee minuten oefenen, dat staat mij aan."

Vera: Sinds enkele jaren lijd ik aan de gevolgen van afasie. Alhoewel ik maar in lichte mate getroffen ben, kan ik niet goed meer slikken. Ik gebruik de Facial-Flex nu al enkele maanden en mijn toestand is enorm veel verbeterd. Aangezien het toestelletje een beetje uit mijn mond steekt, kan ik het rechthouden met mijn vingers terwijl ik mijn spieren samentrek. Dankzij Facial-Flex is mijn leven veel veranderd. Dank u.

Amy: Sinds enkele jaren lijd ik aan de gevolgen van afasie. Alhoewel ik maar in lichte mate getroffen ben, kan ik niet goed meer slikken. Ik gebruik de Facial-Flex nu al enkele maanden en mijn toestand is enorm veel verbeterd. Aangezien het toestelletje een beetje uit mijn mond steekt, kan ik het rechthouden met mijn vingers terwijl ik mijn spieren samentrek. Dankzij Facial-Flex is mijn leven veel veranderd. Dank u.

Facial Flex direct bestellen

Meer ervaringen
Amy: Mijn dokter vroeg mij of ik een facelift had ondergaan. Dank u Facial-Flex ! "

J. Smal: De verslapte huid van mijn hals is steviger en mijn gelaatscontouren zijn strakker geworden. De rimpels aan weerszijden van mijn mond zijn vervaagd. "

Allen: Dat dit apparaatje ook voor mannen zo geschikt is daar ben ik het levend bewijs van. De verbetering is spectaculair. Het lijkt alsof mijn gezicht een facelift heeft ondergaan. Het is nu zo stevig als het in jaren niet meer is geweest. Mijn vrienden zeggen mij dat zij denken dat ik vermagerd ben, maar in werkelijkheid is dat niet zo. Het is dankzij het toestelletje en het nieuwe gezicht dat ik daardoor heb gekregen.

Facial-Flex® Ultra™ is een facelift-apparaatje.

 

Ieder Facial Flex doosje bevat:

Een Facial-Flex Ultra
Een pakje met 30 elastiekjes Nr.1
De instructie

Facial Flex direct bestellen

Facial Flex direct bestellen

Facial-Flex® bereikt 30 spiergroepen!

De Facial-flex werkt op de spieren vanaf de ogen tot het bovenste gedeelte van de borst. Daar de spieren worden getrained met weerstand door het elastiek in het midden van het apparaat, verkorten de spiervezels, waardoor je met de Facial-Flex de huid strakker en steviger maakt en het gezicht weer naar het oorspronkelijke model kunt terugbrengen.

Facial Flex direct bestellen
In dit boekje lees wat je onder meer nodig hebt voor je huid en voor je haar

Klik in de foto voor meer informatie.


Passie en Power voor een nieuwe start! Bestellen via de À la Carte 24-uurshop

PASSIE EN POWER
Leven met hart en ziel

Marjo Horn (1946) raakt bij menigeen een snaar met haar boek: Passie en Power - leven met hart en ziel. Dit is een boek voor hen die geen tweede keus leven willen, maar optimaal in het leven willen staan. Ben je ook toe aan een nieuwe start? Passie en Power - leven met hart en ziel geeft inspiratie om opnieuw te beginnen, motivatie om bijvoorbeeld van verslavingen af te komen en je nooit te oud te voelen voor een nieuwe start in het leven!
Meer....


Facelift à la Carte - gezichtsoefeningen en massages - Bestellen via À la Carte 24-uurshop

HUIDVERZORGING - FACELIFT À LA CARTE
Gezichtsoefeningen en gezichtsmassages

Hoe simpel kan het zijn? De gezichtsoefeningen helpen écht! Zelf begon ik ermee op mijn 34e en na een week zei mijn man: 'Je ziet het al. Vooral de huid onder je ogen is strakker!' Dat smaakte natuurlijk naar meer. Daarom besloot Marjo Horn het hele plan verder uit te werken, zodat haar vriendinnen er ook iets mee konden. Maar het kon nóg beter... De liftende massages ontwikkelde ze niet veel later om nog betere resultaten te krijgen.Meer....
Facial Flex direct bestellen

Verjong je huid in 21 dagen

Beauty, huidverbetering en verjonging van de huid. Iedereen kan er jonger uitzien. Wie zou dat niet willen? Liefst op een natuurlijke manier zonder kunstgrepen. Het 21-daags Verjongingsprogramma is eenvoudig en wat nog belangrijker is, een veilige methode die leidt naar een jonger uiterlijk. Wat sommigen als een voordeel ervaren is dat je ook kunt afvallen tijdens het 21-daagse programma. Maar, waar je bij andere diëten kunt gaan 'tekenen' of ingevallen wangen kunt krijgen, krijg je bij deze kuur juist een gladder gezicht.
.
Meer...