DISCLAIMER
De website www.facialflex.nl is van Allwell Publishing in Amsterdam.
Hoewel Allwell Publishing de inhoud van deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid heeft samengesteld, kan zij echter geen aansprakelijkheid voor de op de website gegeven en verzamelde tips, informatie en adviezen aanvaarden, evenals niet voor de gevolgen die hieruit zouden kunnen voortvloeien. De tips en informatie zijn niet bedoeld om in plaats van de behandeling door een arts te komen. Allwell Team adviseert een ieder uitdrukkelijk altijd een arts te raadplegen, alvorens tot zelfbehandeling of zelfmedicatie van klachten of ziekten over te gaan. Op de website genoemde prijzen geven een richtlijn aan en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. De verkoper bepaalt de exacte prijs van het product. Check te allen tijde de prijs van het product in het winkelmandje.

FACIAL FLEX
Met Facial Flex het eerste apparaat voor gelaatsoefeningen, gunt U zich op de meest natuurlijke manier een facelift. Inderdaad, volgens de aanbevelingen van de Amerikaanse fabrikant is het voldoende tweemaal twee minuten per dag en gedurende twee maanden te oefenen om gelaats-, hals- en kinspieren weer op te spannen. Oorspronkelijk was dit apparaatje ontworpen voor de revalidatie van patienten met brandwonden in het gelaat. Het is erkend door de Amerikaanse Food and Drug Administration. De cosmetische weldaden van de Facial Flex zijn gestaafd door talrijke klinische testen. Het principe is hetzelfde als dat van fitnessoefeningen voor het lichaam: herhaald oefenen tegen een geleidelijk verhoogde weerstand.

Facial-Flex® Ultra™ is een facelift-apparaatje.

 

Facial Flex direct bestellen

Ieder Facial Flex doosje bevat:

Een Facial-Flex Ultra
Een pakje met 30 elastiekjes Nr. 1
De instructie

Facial Flex direct bestellen

Facial-Flex® bereikt 30 spiergroepen!

De Facial-flex werkt op de spieren vanaf de ogen tot het bovenste gedeelte van de borst. Daar de spieren worden getrained met weerstand door het elastiek in het midden van het apparaat, verkorten de spiervezels, waardoor je met de Facial-Flex de huid strakker en steviger maakt en het gezicht weer naar het oorspronkelijke model kunt terugbrengen.

DE FACIAL-FLEX VOOR EEN FACELIFT ZONDER OPERATIE!
Met dit kleine apparaatje bestrijk je 2 maanden lang dagelijks in 2 keer 2 minuten, het gehele gebied van onder andere. mond, kaak, hals, wangen, jukbeenderen en zelfs een stukje van het ooggebied, in totaal ca. 26 verschillende spiergroepen. Je stimuleert tevens de doorbloeding. Na deze 2 maanden hoef je nog maar 2 of 3 x per week 120 maal de elastiek op te rekken en kun je eventueel beginnen met een nog sterkere elastiek. De flex is in principe ontworpen voor mensen met brandwonden, afasie en of spraak problemen. Daarbij werd ontdekt dat meteen de rimpels verminderde en de huid er beter ging uitzien.

Passie en Power voor een nieuwe start! Bestellen via de À la Carte 24-uurshop

PASSIE EN POWER
Leven met hart en ziel

Marjo Horn (1946) raakt bij menigeen een snaar met haar boek: Passie en Power - leven met hart en ziel. Dit is een boek voor hen die geen tweede keus leven willen, maar optimaal in het leven willen staan. Ben je ook toe aan een nieuwe start? Passie en Power - leven met hart en ziel geeft inspiratie om opnieuw te beginnen, motivatie om bijvoorbeeld van verslavingen af te komen en je nooit te oud te voelen voor een nieuwe start in het leven!
Meer....

Facelift à la Carte - gezichtsoefeningen en massages - Bestellen via À la Carte 24-uurshop

HUIDVERZORGING - FACELIFT À LA CARTE
Gezichtsoefeningen en gezichtsmassages

Hoe simpel kan het zijn? De gezichtsoefeningen helpen écht! Zelf begon ik ermee op mijn 34e en na een week zei mijn man: 'Je ziet het al. Vooral de huid onder je ogen is strakker!' Dat smaakte natuurlijk naar meer. Daarom besloot Marjo Horn het hele plan verder uit te werken, zodat haar vriendinnen er ook iets mee konden. Maar het kon nóg beter... De liftende massages ontwikkelde ze niet veel later om nog betere resultaten te krijgen. Meer....

Looking Great in 21 days Order via  À la Carte 24-uurshop

Looking Great in 21 days (English)

In this book you can find reports of five women who followed the plan. Photos were taken on the first day, and again after 21 days. Lenie, Marian, Ingrid, Jeanet and Petra had a go. And it was worth it - the results are pretty impressive. The photos show the effects of the plan.
.
More...