HOE GEBRUIK JE DE FACIAL-FLEX?

Houd de spieren 1 tot 2 seconden opgespannen.
Ontspan ze en begin opnieuw.

Elk toestelletje wordt geleverd met een gedetailleerde gebruiksaanwijzing. Dankzij onze ervaring met het toestelletje kunnen we er nog de volgende tips aan toevoegen:
Houd het hoofd goed recht om de spanning van de kin- en halsspieren te verhogen.
Houd de mond gedurende de oefening wijd open, waardoor het huidweefsel wordt opgespannen; dit is voor een goede dieptewerking van de spieren en om te vermijden dat er zich rimpels vormen. Span de lippen lichtjes rond de tanden om ze te beschermen en
om te vermijden dat u rimpeltjes op de bovenlip veroorzaakt.
Gebruik uw vingers om de huid waar nodig op te spannen.

Verstevigen of volume vermeerderen
Om te verstevigen:
Oefen eerder snel, zorg voor een lichte weerstand (elastiek nr. 1 of nr. 2) en las een korte pauze in (1 tot 2 seconden) tussen de samentrekkingen;

Om meer volume te ontwikkelen:
Oefen eerder langzaam, zorg voor een sterkere weerstand (elastiek nr. 2 of nr. 3) en houd de samentrekkingen 2 tot 4 seconden aan.

Extra informatie
Facial-Flex past in elke mond. Het is een klein toestelletje, omdat het tussen de mondhoeken moet worden geplaatst, maar dit vertelt niets over zijn doeltreffendheid. De weerstand in het midden van het toestel kan worden aangepast, afhankelijk van uw leeftijd, uw conditie en de grootte van uw mond. In het begin voelt elke gebruiker het toestelletje anders aan. Sommigen vinden het moeilijk om gedurende twee minuten met elastiek nr. 1 te werken. Anderen vinden het eerste elastiek te gemakkelijk of te zacht, terwijl de spieren rond de mond vaak te weinig kracht en stevigheid hebben. Wanneer er een onevenwicht bestaat in de spieren, is het mogelijk dat het toestelletje dwars in de mond komt te staan. Na enkele dagen oefenen met een normale weerstand verstevigen de spieren en vormt zich een evenwicht. Zo wordt het makkelijker om met Facial-Flex te werken en zult u steeds betere resultaten behalen.

Facial-Flex® Ultra™ is een facelift-apparaatje.

 

Ieder Facial Flex doosje bevat:

Een Facial-Flex Ultra
Een pakje met 30 elastiekjes Nr. 1
De instructie
Facial flex bestellen

Facial Flex direct bestellen

Facial-Flex® bereikt 30 spiergroepen!

De Facial-flex werkt op de spieren vanaf de ogen tot het bovenste gedeelte van de borst. Daar de spieren worden getrained met weerstand door het elastiek in het midden van het apparaat, verkorten de spiervezels, waardoor je met de Facial-Flex de huid strakker en steviger maakt en het gezicht weer naar het oorspronkelijke model kunt terugbrengen.
In dit boekje lees wat je onder meer nodig hebt voor je huid en voor je haar

Klik in de foto voor meer informatie.


DE FACIAL-FLEX VOOR EEN FACELIFT ZONDER OPERATIE!
Met dit kleine apparaatje bestrijk je 2 maanden lang dagelijks in 2 keer 2 minuten, het gehele gebied van onder andere. mond, kaak, hals, wangen, jukbeenderen en zelfs een stukje van het ooggebied, in totaal ca. 26 verschillende spiergroepen. Je stimuleert tevens de doorbloeding. Na deze 2 maanden hoef je nog maar 2 of 3 x per week 120 maal de elastiek op te rekken en kun je eventueel beginnen met een nog sterkere elastiek. De flex is in principe ontworpen voor mensen met brandwonden, afasie en of spraak problemen. Daarbij werd ontdekt dat meteen de rimpels verminderde en de huid er beter ging uitzien.

Passie en Power voor een nieuwe start! Bestellen via de À la Carte 24-uurshop

PASSIE EN POWER
Leven met hart en ziel

Marjo Horn (1946) raakt bij menigeen een snaar met haar boek: Passie en Power - leven met hart en ziel. Dit is een boek voor hen die geen tweede keus leven willen, maar optimaal in het leven willen staan. Ben je ook toe aan een nieuwe start? Passie en Power - leven met hart en ziel geeft inspiratie om opnieuw te beginnen, motivatie om bijvoorbeeld van verslavingen af te komen en je nooit te oud te voelen voor een nieuwe start in het leven!
Meer....

Facelift à la Carte - gezichtsoefeningen en massages - Bestellen via À la Carte 24-uurshop

HUIDVERZORGING - FACELIFT À LA CARTE
Gezichtsoefeningen en gezichtsmassages

Hoe simpel kan het zijn? De gezichtsoefeningen helpen écht! Zelf begon ik ermee op mijn 34e en na een week zei mijn man: 'Je ziet het al. Vooral de huid onder je ogen is strakker!' Dat smaakte natuurlijk naar meer. Daarom besloot Marjo Horn het hele plan verder uit te werken, zodat haar vriendinnen er ook iets mee konden. Maar het kon nóg beter... De liftende massages ontwikkelde ze niet veel later om nog betere resultaten te krijgen. Meer....

Verjong je huid in 21 dagen

Beauty, huidverbetering en verjonging van de huid. Iedereen kan er jonger uitzien. Wie zou dat niet willen? Liefst op een natuurlijke manier zonder kunstgrepen. Het 21-daags Verjongingsprogramma is eenvoudig en wat nog belangrijker is, een veilige methode die leidt naar een jonger uiterlijk. Wat sommigen als een voordeel ervaren is dat je ook kunt afvallen tijdens het 21-daagse programma. Maar, waar je bij andere diëten kunt gaan 'tekenen' of ingevallen wangen kunt krijgen, krijg je bij deze kuur juist een gladder gezicht. .
Meer...