VRAGEN EN ANTWOORDEN OVER HET GEBRUIK VAN DE FACIAL-FLEX VOOR EEN FACELIFT ZONDER OPERATIE
Vraag:: Wat is Facial-Flex en voor wie is het bedoeld?
Antwoord: Facial-Flex is een toestelletje voor gelaatsoefeningen, dat de spieren van het gelaat, de kin en de hals verstevigt en meer tonus geeft . Het is bestemd voor iedereen (vrouwen, mannen of jongeren) die zijn gelaatsspieren wil verstevigen of revalideren.

Vraag:: Hoe werkt Facial-Flex ?
Antwoord: Net als gewone fitnessoefeningen, is Facial-Flex gebaseerd op herhaalde oefeningen met een geleidelijk steeds grotere weerstand, namelijk het elastiekje in het midden van het toestel. De elastieken bestaan in drie maten, waardoor u de weerstand kunt aanpassen aan uw behoeften en u de oefeningen geleidelijk aan kunt opbouwen.
De aanbevolen beginfrequentie bedraagt 2 minuten, 2 maal per dag, gedurende 2 tot 4 maanden .
'Onderhoudsfrequentie : volgens uw eigen behoeften, om het behaalde resultaat te behouden.

Vraag:: Werkt Facial-Flex doeltreffend?
Antwoord: Facial-Flex is uiterst doeltreffend wanneer u het toestelletje in het begin regelmatig gebruikt.

Vraag:: Hoe kan ik Facial-Flex gebruiken zonder rimpels te krijgen?
Antwoord: 1) Houd de mond tijdens de volledige oefening goed open , zodat de huid rond de mond opgespannen blijft.
2) Span de lippen rond de tanden wanneer u gemakkelijk rimpels krijgt rond de mond.
3) Gebruik uw vingers om de huid waar nodig op te spannen.

Vraag:: Hoe verkrijg ik een goed resultaat?
Antwoord: Facial-Flex kan geen wonderen verrichten. U moet geduld hebben en regelmatig oefenen met een elastiek in goede staat om een optimaal resultaat te verkrijgen.

Vraag:: Is Facial-Flex aangepast aan mijn mond?
Antwoord: Facial-Flex past in elke mond. Het is een klein toestelletje, omdat het tussen de mondhoeken moet worden geplaatst, maar dit vertelt niets over zijn doeltreffendheid.
De weerstand in het midden van het toestel kan worden aangepast, afhankelijk van uw leeftijd, uw conditie en de grootte van uw mond.
In het begin voelt elke gebruiker het toestelletje anders aan. Sommigen vinden het moeilijk om gedurende twee minuten met elastiek nr. 1 te werken. Anderen vinden het eerste elastiek te gemakkelijk of te zacht, terwijl de spieren rond de mond vaak te weinig kracht en stevigheid hebben. Wanneer er een onevenwicht bestaat in de spieren, is het mogelijk dat het toestelletje dwars in de mond komt te staan.
Na enkele dagen oefenen met een normale weerstand , verstevigen de spieren en vormt zich een evenwicht. Zo wordt het makkelijker om met Facial-Flex te werken en zult u steeds betere resultaten behalen.

Vraag:: Hoe weet ik dat Facial-Flex werkt?
Antwoord: Facial-Flex is een toestelletje voor gelaatsgymnastiek dat bij regelmatig gebruik steeds resultaten oplevert. De eerste veranderingen zijn zichtbaar na 4 tot 5 weken regelmatig gebruik.

Vraag:: Helpt Facial-Flex rimpels te bestrijden?
Antwoord: Facial-Flex is niet bedoeld om rimpels te doen verdwijnen, maar om de spieren in goede conditie te brengen. Door de huidspieren te verstevigen, kan het toestelletje echter helpen om bepaalde rimpels te doen vervagen.

Vraag:: Wat is het verschil tussen de elastieken?
Antwoord: Elke basisset van Facial-Flex omvat een toestelletje en een pakje met +/- 30 elastieken nr. 1. Er bestaan drie maten, uitgedrukt in ounce (oz) : nr. 1 (standaard) of 6 oz, nr. 2 (sterk) of 8 oz en nr. 3 (extra sterk) of 14 oz.

Vraag:: Welke elastieken moet ik kiezen?
Antwoord: Gebruik geleidelijk aan een sterkere weerstand.
Vrouwen : begin met elastiek nr. 1 en schakel na enkele weken over op nr. 2. Goed geoefende vrouwen kunnen met twee elastieken nr. 1 of met elastiek nr. 3 werken.
Mannen : begin met elastiek nr. 1 en stap over op twee elastieken nr. 1 of op elastiek nr. 3.
Personen met wonden in het gezicht of mindervaliden : vraag advies aan uw arts. Bouw de oefeningen geleidelijk op. Oefen minder lang. Gebruik indien nodig enkel elastiek nr. 1.
Opgelet : een goed resultaat verkrijgt u niet door te snel over te schakelen op een hogere weerstand, maar door regelmatig te oefenen.

Facial Flex direct bestellen
Facial-Flex® bereikt ca. 26 spiergroepen!

Vraag:: Hoe en wanneer moet ik het elastiek vervangen?
Antwoord: Vervang het elastiek regelmatig, zodat het doeltreffend blijft.

Vraag:: Kan oefenen met Facial-Flex pijn met zich meebrengen?
Antwoord: Het is mogelijk dat u voelt dat u met Facial-Flex hebt geoefend, net zoals na iedere andere spieroefening, vooral in het begin. Volg de instructies, ga geleidelijk aan te werk en loop niet te hard van stapel. Stop zonodig gedurende een of twee dagen met de oefeningen.

Vraag:: Hoe kan Facial-Flex efficiënt de klassieke gelaatsverzorging aanvullen?
Antwoord: De werking van Facial-Flex is uniek. Het toestel werkt diep in op de spieren die de huid opspannen. Hierdoor worden uitwendige behandelingen nog efficiënter.

Vraag:: Is Facial-Flex stevig?
Antwoord: Facial-Flex is uiterst stevig. De staafjes zijn vervaardigd uit roestvrij staal en de mondstukken bestaan uit chirurgische plastic (Delrin ) .

Vraag:: Is Facial-Flex breekbaar?
Antwoord: We hebben enorm veel kracht in onze mond. Facial-Flex wordt onderworpen aan hevige druk en kan daarom na enige tijd verslijten en breken. Overbelast het toestelletje niet met teveel elastieken.


Facial Flex direct bestellen

Facial-Flex® Ultra™ is een facelift-apparaatje.

Ieder Facial Flex doosje bevat:

Een Facial-Flex Ultra
Een pakje met 30 elastiekjes Nr.1
De instructie

Facial flex bestellen

Facial-Flex® bereikt 30 spiergroepen!

De Facial-flex werkt op de spieren vanaf de ogen tot het bovenste gedeelte van de borst. Daar de spieren worden getrained met weerstand door het elastiek in het midden van het apparaat, verkorten de spiervezels, waardoor je met de Facial-Flex de huid strakker en steviger maakt en het gezicht weer naar het oorspronkelijke model kunt terugbrengen.Meer...
Facial flex bestellen
In dit boekje lees wat je onder meer nodig hebt voor je huid en voor je haar

Klik in de foto voor meer informatie.


Passie en Power voor een nieuwe start! Bestellen via de À la Carte 24-uurshop

PASSIE EN POWER
Leven met hart en ziel

Marjo Horn (1946) raakt bij menigeen een snaar met haar boek: Passie en Power - leven met hart en ziel. Dit is een boek voor hen die geen tweede keus leven willen, maar optimaal in het leven willen staan. Ben je ook toe aan een nieuwe start? Passie en Power - leven met hart en ziel geeft inspiratie om opnieuw te beginnen, motivatie om bijvoorbeeld van verslavingen af te komen en je nooit te oud te voelen voor een nieuwe start in het leven!
Meer....

Facelift à la Carte - gezichtsoefeningen en massages - Bestellen via À la Carte 24-uurshop

HUIDVERZORGING - FACELIFT À LA CARTE
Gezichtsoefeningen en gezichtsmassages

Hoe simpel kan het zijn? De gezichtsoefeningen helpen écht! Zelf begon ik ermee op mijn 34e en na een week zei mijn man: 'Je ziet het al. Vooral de huid onder je ogen is strakker!' Dat smaakte natuurlijk naar meer. Daarom besloot Marjo Horn het hele plan verder uit te werken, zodat haar vriendinnen er ook iets mee konden. Maar het kon nóg beter... De liftende massages ontwikkelde ze niet veel later om nog betere resultaten te krijgen.
Facial Flex direct bestellen

 

VERJONG JE HUID IN 21 DAGEN

Beauty, huidverbetering en verjonging van de huid. Iedereen kan er jonger uitzien. Wie zou dat niet willen? Liefst op een natuurlijke manier zonder kunstgrepen. Het 21-daags Verjongingsprogramma is eenvoudig en wat nog belangrijker is, een veilige methode die leidt naar een jonger uiterlijk. Wat sommigen als een voordeel ervaren is dat je ook kunt afvallen tijdens het 21-daagse programma. Maar, waar je bij andere diëten kunt gaan 'tekenen' of ingevallen wangen kunt krijgen, krijg je bij deze kuur juist een gladder gezicht. .
Meer...